Nabeschouwing Nõmme Kalju - Stjarnan (1-0) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Nõmme Kalju het donderdag 19 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadrioru staadion in Tallinn.

Via de Nõmme Kalju - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Stjarnan (1-0)

Het Europa League duel tussen Nõmme Kalju en Stjarnan is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nõmme Kalju. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door R. Hunt, waarmee Nõmme Kalju met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Nõmme Kalju dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, waardoor Nõmme Kalju de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Stjarnan
Goals
1
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
22
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
130
129
Gevaarlijke aanvallen
98
75
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Nõmme Kalju - Stjarnan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor B. Guðjónsson Stjarnan
24' Wissel Nõmme Kalju Wissel K. Paur voor A. Volkov Nõmme Kalju
55' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor T. Ragnarsson Stjarnan
58' Wissel Stjarnan Wissel G. Hafsteinsson voor E. Hédinsson Stjarnan
60' Wissel Stjarnan Wissel J. Laxdal voor T. Ragnarsson Stjarnan
71' Wissel Nõmme Kalju Wissel M. Brtan voor Liliu Nõmme Kalju
80' Wissel Stjarnan Wissel J. Jósefsson voor Hilmar Halldórsson Stjarnan
81' Wissel Nõmme Kalju Wissel A. Tamm voor D. Tjapkin Nõmme Kalju
88' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt R. Hunt Nõmme Kalju 1-0
Opstellingen Nõmme Kalju - Stjarnan
De opstellingen van Nõmme Kalju en Stjarnan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nõmme Kalju gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Stjarnan zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Sergey Frantsev
Wissels Nõmme Kalju
# Speler Pos.
1 Vitali Teleš K
43 Kaspar Paur V
4 Viktor Avilov V
23 Marko Brtan M
17 Robert Kirss A
99 Alex Matthias Tamm A
Voorbeschouwing Nõmme Kalju - Stjarnan

Nõmme Kalju en Stjarnan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nõmme Kalju en Stjarnan elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Nõmme Kalju 0
Winst Stjarnan 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nõmme Kalju - Stjarnan Opstelling Nõmme Kalju Opstelling Stjarnan Live Nõmme Kalju - Stjarnan Live Nõmme Kalju - Stjarnan kijken Nõmme Kalju - Stjarnan kijken Live Nõmme Kalju - Stjarnan stream Nõmme Kalju - Stjarnan Fox Sports Nabeschouwing Nõmme Kalju - Stjarnan Uitslag Nõmme Kalju - Stjarnan Statistieken Nõmme Kalju - Stjarnan Europa League 2018/2019 Nõmme Kalju - Stjarnan wedden Nõmme Kalju - Stjarnan gokken Nõmme Kalju - Stjarnan Unibet