Nabeschouwing Nordsjælland - AIK (1-0) || Europa League

Donderdag 26 juli 2018 - 19:45 uur

In de Europa League neemt Nordsjælland het donderdag 26 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen AIK. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - AIK (1-0)

Het Europa League duel tussen Nordsjælland en AIK is onder leiding van scheidsrechter Sébastien Delferière geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Andersen, waarmee Nordsjælland met 1-0 de leiding nam. AIK kreeg via T. Elyounoussi in de 50e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sébastien Delferière de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Nordsjælland.

Wedstrijdstatistieken Nordsjælland - AIK
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
77
138
Gevaarlijke aanvallen
40
55
Corners
5
4
Wissels
3
2
LIVE Nordsjælland - AIK 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt M. Andersen met assist van M. Damsgaard Nordsjælland 1-0
40' Gele kaart AIK Gele kaart voor T. Elyounoussi AIK
46' Wissel AIK Wissel H. Rashidi voor R. Lindkvist AIK
50' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor V. Nelsson Nordsjælland
50' Penalty gemist AIK Penalty gemist T. Elyounoussi AIK
72' Wissel Nordsjælland Wissel N. Jakobsen voor M. Andersen Nordsjælland
80' Wissel AIK Wissel Henok Goitom voor T. Elyounoussi AIK
81' Gele kaart AIK Gele kaart voor R. Jansson AIK
85' Wissel Nordsjælland Wissel M. Rasmussen voor A. Olsen Nordsjælland
90' Wissel Nordsjælland Wissel B. Hansen voor M. Damsgaard Nordsjælland
Opstellingen Nordsjælland - AIK
De opstellingen van Nordsjælland en AIK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nordsjælland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en AIK zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Kasper Hjulmand
Voorbeschouwing Nordsjælland - AIK

Nordsjælland en AIK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Delferière en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nordsjælland en AIK elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Nordsjælland 0
Winst AIK 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nordsjælland - AIK Opstelling Nordsjælland Opstelling AIK Live Nordsjælland - AIK Live Nordsjælland - AIK kijken Nordsjælland - AIK kijken Live Nordsjælland - AIK stream Nordsjælland - AIK Fox Sports Nabeschouwing Nordsjælland - AIK Uitslag Nordsjælland - AIK Statistieken Nordsjælland - AIK Europa League 2018/2019 Nordsjælland - AIK wedden Nordsjælland - AIK gokken Nordsjælland - AIK Unibet