Nabeschouwing Vorskla - Qarabağ (0-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Vorskla het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vorskla im. Oleksiya Butov'skogo in Poltava.

Via de Vorskla - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vorskla - Qarabağ (0-1)

Het Europa League duel tussen Vorskla en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. A. Abdullayev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Qarabağ.

Wedstrijdstatistieken Vorskla - Qarabağ
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
8
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
119
125
Gevaarlijke aanvallen
29
31
Passes
537
406
Overtredingen
12
12
Buitenspel
2
4
Corners
5
3
Wissels
1
2
LIVE Vorskla - Qarabağ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vorskla - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty Qarabağ Penalty A. Abdullayev Qarabağ 0-1
34' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor W. Guerrier Qarabağ
52' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor N. Yakubu Vorskla
55' Wissel Vorskla Wissel Nicolas Careca voor N. Yakubu Vorskla
56' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
63' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor O. Sklyar Vorskla
72' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor O. Chizhov Vorskla
73' Wissel Qarabağ Wissel M. Mədətov voor A. Zoubir Qarabağ
80' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobić voor D. Delarge Qarabağ
96' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor V. Sharpar Vorskla
Opstellingen Vorskla - Qarabağ
De opstellingen van Vorskla en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vorskla gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vorskla - Qarabağ

Vorskla en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vorskla en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Vorskla 0
Winst Qarabağ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vorskla op een 3e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vorskla - Qarabağ Opstelling Vorskla Opstelling Qarabağ Live Vorskla - Qarabağ Live Vorskla - Qarabağ kijken Vorskla - Qarabağ kijken Live Vorskla - Qarabağ stream Vorskla - Qarabağ Fox Sports Nabeschouwing Vorskla - Qarabağ Uitslag Vorskla - Qarabağ Statistieken Vorskla - Qarabağ Europa League 2018/2019 Vorskla - Qarabağ wedden Vorskla - Qarabağ gokken Vorskla - Qarabağ Unibet