Nabeschouwing KÍ - Trakai (0-0) || Europa League

Dinsdag 16 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League neemt het dinsdag 16 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trakai. De wedstrijd wordt gespeeld in Toftir Stadium in Toftir.

Via de KÍ - Trakai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Trakai (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen en Trakai geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Yaroslav Kozyk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KÍ - Trakai
LIVE KÍ - Trakai 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Trakai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart KÍ Gele kaart voor B. Dosljak
36' Gele kaart Trakai Gele kaart voor D. Kazlauskas Trakai
50' Gele kaart Trakai Gele kaart voor V. Jeriomenka Trakai
58' Gele kaart KÍ Gele kaart voor S. Sandmael
59' Wissel Trakai Wissel L. Traore voor V. Jeriomenka Trakai
62' Wissel Trakai Wissel D. Kodz voor D. Virksas Trakai
63' Gele kaart KÍ Gele kaart voor I. Simonsen
79' Gele kaart Trakai Gele kaart voor R. Sveikauskas Trakai
84' Wissel KÍ Wissel J. Johannesen voor J. Bjartalid
92' Wissel KÍ Wissel T. Grytten voor S. Sandmael
94' Gele kaart KÍ Gele kaart voor P. Johannesen
Opstellingen KÍ - Trakai
De opstellingen van KÍ en Trakai zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Trakai zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Mikkjal Kjartansson Thomassen
Voorbeschouwing KÍ - Trakai

en Trakai spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaroslav Kozyk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en Trakai elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst KÍ 0
Winst Trakai 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
KÍ - Trakai Opstelling KÍ Opstelling Trakai Live KÍ - Trakai Live KÍ - Trakai kijken KÍ - Trakai kijken Live KÍ - Trakai stream KÍ - Trakai Fox Sports Nabeschouwing KÍ - Trakai Uitslag KÍ - Trakai Statistieken KÍ - Trakai Europa League 2019/2020 KÍ - Trakai wedden KÍ - Trakai gokken KÍ - Trakai Unibet