Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Brondby (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Lechia Gdańsk het donderdag 25 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Energa Gdańsk in Gdańsk.

Via de Lechia Gdańsk - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Brondby (2-1)

Het Europa League duel tussen Lechia Gdańsk en Brondby is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lechia Gdańsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. F. Paixao maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lechia Gdańsk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Brøndby kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Hedlund, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette P. Lipski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lechia Gdańsk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Beaton, waardoor Lechia Gdańsk een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lechia Gdańsk - Brondby
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
19
10
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
115
152
Gevaarlijke aanvallen
71
91
Corners
7
7
Wissels
3
2
LIVE Lechia Gdańsk - Brondby 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lechia Gdańsk - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Penalty Lechia Gdańsk Penalty F. Paixao Lechia Gdańsk 1-0
55' Gele kaart Lechia Gdańsk Gele kaart voor F. Mladenovic Lechia Gdańsk
59' Doelpunt Brøndby Doelpunt S. Hedlund met assist van D. Kaiser Brøndby 1-1
63' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt P. Lipski met assist van K. Fila Lechia Gdańsk 2-1
74' Wissel Lechia Gdańsk Wissel A. Sobiech voor F. Paixao Lechia Gdańsk
75' Wissel Brøndby Wissel K. Fisker voor S. Tibbling Brøndby
79' Wissel Lechia Gdańsk Wissel S. Peszko voor L. Haraslin Lechia Gdańsk
81' Wissel Brøndby Wissel J. Gammelby voor K. Mensah Brøndby
83' Wissel Lechia Gdańsk Wissel T. Makowski voor P. Lipski Lechia Gdańsk
87' Gele kaart Lechia Gdańsk Gele kaart voor T. Makowski Lechia Gdańsk
Video hoogtepunten en samenvatting Lechia Gdańsk - Brondby
Opstellingen Lechia Gdańsk - Brondby
De opstellingen van Lechia Gdańsk en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lechia Gdańsk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brondby zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Lechia Gdańsk
# Speler Pos.
1 Zlatan Alomerovic K
23 Mario Maloča V
36 Tomasz Makowski M
7 Maciej Gajos M
21 Sławomir Peszko M
27 Rafał Wolski M
90 Artur Sobiech A
Voorbeschouwing Lechia Gdańsk - Brondby

Lechia Gdańsk en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lechia Gdańsk en Brondby elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lechia Gdańsk 0
Winst Brondby 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lechia Gdańsk - Brondby Opstelling Lechia Gdańsk Opstelling Brondby Live Lechia Gdańsk - Brondby Live Lechia Gdańsk - Brondby kijken Lechia Gdańsk - Brondby kijken Live Lechia Gdańsk - Brondby stream Lechia Gdańsk - Brondby Fox Sports Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Brondby Uitslag Lechia Gdańsk - Brondby Statistieken Lechia Gdańsk - Brondby Europa League 2019/2020 Lechia Gdańsk - Brondby wedden Lechia Gdańsk - Brondby gokken Lechia Gdańsk - Brondby Unibet