Nabeschouwing Freiburg - Qarabağ (2-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 8 september 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Freiburg het donderdag 8 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Qarabağ (2-1)

Het Europa League duel tussen Freiburg en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. V. Grifo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Freiburg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. SC Freiburg vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Doan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Qarabağ de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Vesovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Qarabağ kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Freiburg een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Freiburg - Qarabağ 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor T. Bayramov Qarabağ
7' Penalty SC Freiburg Penalty V. Grifo SC Freiburg 1-0
15' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt R. Doan met assist van M. Eggestein SC Freiburg 2-0
39' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Vesovic met assist van Owusu Qarabağ 2-1
47' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor V. Grifo SC Freiburg
51' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Doan SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gregoritsch voor N. Petersen SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel D. Kyereh voor V. Grifo SC Freiburg
76' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor R. Sheydayev Qarabağ
76' Wissel Qarabağ Wissel Richard voor Q. Qarayev Qarabağ
81' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Zoubir Qarabağ
84' Wissel Qarabağ Wissel Leandro Andrade voor M. Jankovic Qarabağ
88' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
92' Wissel Qarabağ Wissel E. Cafarquliyev voor T. Bayramov Qarabağ
93' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor R. Doan SC Freiburg
94' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Owusu Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Qarabağ
Opstellingen Freiburg - Qarabağ
De opstellingen van Freiburg en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Freiburg - Qarabağ

Freiburg en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Freiburg en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.