Nabeschouwing Bolton Wanderers - Stockport County (2-2) || FA Cup 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zondag 7 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stockport County. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Stockport County (2-2)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Stockport County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Quigley, waarmee Stockport County met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Doyle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette E. Kachunga zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Whitfield de 2-2 maakte voor Stockport County.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bolton Wanderers - Stockport County 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Isgrove Bolton Wanderers
23' Doelpunt Stockport County Doelpunt S. Quigley Stockport County 0-1
33' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Doyle met assist van L. Isgrove Bolton Wanderers 1-1
36' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Kachunga Bolton Wanderers 2-1
47' Doelpunt Stockport County Doelpunt B. Whitfield met assist van P. Madden Stockport County 2-2
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Gordon voor D. John Bolton Wanderers
46' Wissel Stockport County Wissel R. Rydel voor B. Whitfield Stockport County
60' Wissel Stockport County Wissel W. Collar voor S. Minihan Stockport County
68' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Kachunga Bolton Wanderers
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor G. Thomason Bolton Wanderers
70' Wissel Stockport County Wissel E. Pye voor M. Kitching Stockport County
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor E. Kachunga Bolton Wanderers
78' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ricardo Bolton Wanderers
79' Wissel Stockport County Wissel A. Reid voor S. Quigley Stockport County
79' Wissel Stockport County Wissel J. Keane voor R. Croasdale Stockport County
82' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor P. Madden Stockport County
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Stockport County
Opstellingen Bolton Wanderers - Stockport County
De opstellingen van Bolton Wanderers en Stockport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stockport County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.