Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Lommel United het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Denis Vanbecelaere geëindigd in een 1-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Van den Bergh, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 13 minuten was het J. Van den Bergh die Beerschot-Wilrijk op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat L. Vermijl namens Lommel United de bal tussen de palen wist te werken: 1-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 53e minuut en kwam op naam te staan van Lommel United speler L. Vermijl, die daarmee tekende voor de 1-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Denis Vanbecelaere en eindigde de wedstrijd dus met een 1-2 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Lommel United - Beerschot-Wilrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
13' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 0-1
33' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 0-2
33' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
53' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Vermijl Lommel United 1-2
88' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor E. Hoffer Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Lommel United - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Lommel United en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk

Lommel United en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Vanbecelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Beerschot-Wilrijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 1
Winst Beerschot-Wilrijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 5e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.