Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-2) || Eerste Divisie B

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Denis Vanbecelaere geëindigd in een 1-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Van den Bergh, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 13 minuten was het J. Van den Bergh die Beerschot-Wilrijk op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat L. Vermijl namens Lommel United de bal tussen de palen wist te werken: 1-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 53e minuut en kwam op naam te staan van Lommel United speler L. Vermijl, die daarmee tekende voor de 1-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Denis Vanbecelaere en eindigde de wedstrijd dus met een 1-2 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Beerschot-Wilrijk
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
123
109
Gevaarlijke aanvallen
89
67
Corners
6
8
LIVE Lommel United - Beerschot-Wilrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
13' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 0-1
13' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 0-1
33' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 0-2
33' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
33' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 0-2
53' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Vermijl Lommel United 1-2
53' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Vermijl Lommel United 1-2
88' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor E. Hoffer Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Lommel United - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Lommel United en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
31 Mike Vanhamel K
28 Jimmy De Jonghe V
3 Denys Prychynenko V
2 Jan Van den Bergh V
6 Ayrton Mboko V
7 Tom Van Hyfte M
10 Alexander Maes M
34 Tarik Tissoudali A
4 Jorn Vancamp A
9 Marius Noubissi A
13 Dante Vanzeir A
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
72 Antoine Lejoly K
89 Grégory Grisez V
15 Pierre Bourdin V
20 Faysel Kasmi M
21 Gertjan De Mets M
27 Erwin Hoffer A
8 Emil Abaz A
Voorbeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk

Lommel United en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Vanbecelaere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 5e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lommel United - Beerschot-Wilrijk Opstelling Lommel United Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Lommel United - Beerschot-Wilrijk Live Lommel United - Beerschot-Wilrijk kijken Lommel United - Beerschot-Wilrijk kijken Live Lommel United - Beerschot-Wilrijk stream Lommel United - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk Uitslag Lommel United - Beerschot-Wilrijk Statistieken Lommel United - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - Beerschot-Wilrijk wedden Lommel United - Beerschot-Wilrijk gokken Lommel United - Beerschot-Wilrijk Unibet