Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (2-1) || Eerste Divisie B

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Mechelen het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door J. Van Damme, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het J. Van Damme die Mechelen op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 58e minuut nadat T. Peyre namens Union Saint-Gilloise de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 58e minuut en kwam op naam te staan van Union Saint-Gilloise speler T. Peyre, die daarmee tekende voor de 2-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet en eindigde de wedstrijd dus met een 2-1 stand in het voordeel van Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Union Saint-Gilloise
Goals
2
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
2
1
Schoten op doel
2
1
Corners
2
9
LIVE Mechelen - Union Saint-Gilloise 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Vega Union Saint-Gilloise
22' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Cleemput Mechelen
27' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen 1-0
27' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen 1-0
30' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Carlos Moreno Union Saint-Gilloise
52' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 2-0
52' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 2-0
58' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Peyre Union Saint-Gilloise 2-1
58' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Peyre Union Saint-Gilloise 2-1
93' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Union Saint-Gilloise
Opstellingen Mechelen - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Mechelen en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise

Mechelen en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 1e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Mechelen - Union Saint-Gilloise Opstelling Mechelen Opstelling Union Saint-Gilloise Live Mechelen - Union Saint-Gilloise Live Mechelen - Union Saint-Gilloise kijken Mechelen - Union Saint-Gilloise kijken Live Mechelen - Union Saint-Gilloise stream Mechelen - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise Uitslag Mechelen - Union Saint-Gilloise Statistieken Mechelen - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 Mechelen - Union Saint-Gilloise wedden Mechelen - Union Saint-Gilloise gokken Mechelen - Union Saint-Gilloise Unibet