Nabeschouwing SV Roeselare - OH Leuven (0-4) || Eerste Divisie B

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt SV Roeselare het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - OH Leuven (0-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Ben Mesotten geëindigd in een 0-4 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Moore, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 8 minuten was het E. Moore die OH Leuven op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 42e minuut nadat B. Kapustka namens OH Leuven de bal tussen de palen wist te werken: 0-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 43e minuut en kwam op naam te staan van OH Leuven speler B. Kapustka, die daarmee tekende voor de 0-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Mesotten en eindigde de wedstrijd dus met een 0-4 stand in het voordeel van OH Leuven.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - OH Leuven
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
45
40
Gevaarlijke aanvallen
34
29
Corners
8
3
LIVE SV Roeselare - OH Leuven 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt OH Leuven Doelpunt E. Moore OH Leuven 0-1
8' Doelpunt OH Leuven Doelpunt E. Moore OH Leuven 0-1
23' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 0-2
23' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 0-2
42' Doelpunt OH Leuven Doelpunt B. Kapustka OH Leuven 0-3
43' Doelpunt OH Leuven Doelpunt B. Kapustka OH Leuven 0-4
Opstellingen SV Roeselare - OH Leuven
De opstellingen van SV Roeselare en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SV Roeselare - OH Leuven

SV Roeselare en OH Leuven treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Mesotten en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SV Roeselare en OH Leuven elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst SV Roeselare 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 6e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SV Roeselare - OH Leuven Opstelling SV Roeselare Opstelling OH Leuven Live SV Roeselare - OH Leuven Live SV Roeselare - OH Leuven kijken SV Roeselare - OH Leuven kijken Live SV Roeselare - OH Leuven stream SV Roeselare - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing SV Roeselare - OH Leuven Uitslag SV Roeselare - OH Leuven Statistieken SV Roeselare - OH Leuven Eerste Divisie B 2018/2019 SV Roeselare - OH Leuven wedden SV Roeselare - OH Leuven gokken SV Roeselare - OH Leuven Unibet