Nabeschouwing Tubize - Westerlo (2-0) || Eerste Divisie B

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Tubize het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Westerlo (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door E. Agyiri, waarmee Tubize met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 21 minuten was het E. Agyiri die Tubize op een 1-0 voorsprong zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 winst voor Tubize.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Westerlo
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
15
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
93
129
Gevaarlijke aanvallen
45
89
Corners
3
11
LIVE Tubize - Westerlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Tubize Doelpunt E. Agyiri Tubize 1-0
21' Doelpunt Tubize Doelpunt E. Agyiri Tubize 1-0
23' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor W. Corstjens Westerlo
41' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Rommens Westerlo
71' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-0
71' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-0
93' Gele kaart Tubize Gele kaart voor T. Defourny Tubize
Opstellingen Tubize - Westerlo
De opstellingen van Tubize en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Tubize - Westerlo

Tubize en Westerlo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tubize en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Tubize 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tubize - Westerlo Opstelling Tubize Opstelling Westerlo Live Tubize - Westerlo Live Tubize - Westerlo kijken Tubize - Westerlo kijken Live Tubize - Westerlo stream Tubize - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Tubize - Westerlo Uitslag Tubize - Westerlo Statistieken Tubize - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 Tubize - Westerlo wedden Tubize - Westerlo gokken Tubize - Westerlo Unibet