Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (3-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Anderlecht het zondag 6 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - KV Oostende (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door L. Refaelov, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Verschaeren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Anderlecht, waarmee B. Raman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Anderlecht dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Anderlecht - KV Oostende 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor T. Ndicka Matam KV Oostende
44' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor W. Hoedt Anderlecht
50' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Refaelov Anderlecht 1-0
54' Wissel KV Oostende Wissel N. Batzner voor M. DArpino KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel T. Ambrose voor D. Atanga KV Oostende
70' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor A. Tanghe KV Oostende
71' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Fortes KV Oostende
72' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor J. Zirkzee Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor L. Refaelov Anderlecht
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Verschaeren met assist van C. Kouame Anderlecht 2-0
81' Wissel Anderlecht Wissel K. Sardella voor B. Mykhaylichenko Anderlecht
82' Doelpunt Anderlecht Doelpunt B. Raman met assist van F. Amuzu Anderlecht 3-0
85' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
85' Wissel Anderlecht Wissel M. Stroeykens voor C. Kouame Anderlecht
85' Wissel Anderlecht Wissel K. Olsson voor M. Ashimeru Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - KV Oostende
Opstellingen Anderlecht - KV Oostende
De opstellingen van Anderlecht en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.