Nabeschouwing RFC Seraing - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt RFC Seraing het vrijdag 11 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Samatta in de 63e minuut, waardoor Antwerp met een man minder kwam te staan. In de 92e minuut was het Antwerp dat via Aurélio Buta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Arthur Denil.

Kort daarna blies scheidsrechter Arthur Denil voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE RFC Seraing - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
63' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor M. Samatta Antwerp
74' Wissel RFC Seraing Wissel M. Mouandilmadji voor D. Opare RFC Seraing
74' Wissel RFC Seraing Wissel M. Cachbach voor M. Poaty RFC Seraing
74' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor K. Miyoshi Antwerp
75' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Mouandilmadji RFC Seraing
81' Wissel Antwerp Wissel M. Douane voor Y. Maziz Antwerp
81' Wissel RFC Seraing Wissel B. Nsimba voor A. Yusuf RFC Seraing
92' Wissel Antwerp Wissel G. Dietsch voor Antwerp 0-1
92' Eigen doelpunt Antwerp Eigen doelpunt Aurélio Buta J. Bataille Antwerp
97' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Balikwisha Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Antwerp
Opstellingen RFC Seraing - Antwerp
De opstellingen van RFC Seraing en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing RFC Seraing - Antwerp

RFC Seraing en Antwerp treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 1 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RFC Seraing. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 0
Winst Antwerp 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 17e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 2e plaats.