In de KNVB Beker neemt NAC Breda het woensdag 19 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen NAC Breda en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 2-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PEC Zwolle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Saymak. NAC Breda kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Bannis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette K. de Rooij zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor NAC Breda een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - PEC Zwolle
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
12
21
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
100
129
Gevaarlijke aanvallen
26
76
Passes
306
436
Overtredingen
10
16
Buitenspel
3
2
Corners
5
15
Wissels
4
5
LIVE NAC Breda - PEC Zwolle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak met assist van E. Reijnders PEC Zwolle 0-1
13' Doelpunt NAC Breda Doelpunt N. Bannis met assist van T. Haye NAC Breda 1-1
34' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Voet PEC Zwolle
40' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor O. Darfalou PEC Zwolle
54' Wissel PEC Zwolle Wissel P. Clement voor R. Strieder PEC Zwolle
59' Wissel NAC Breda Wissel W. Cagro voor S. Agougil NAC Breda
63' Wissel NAC Breda Wissel J. Antonia voor V. Kotzebue NAC Breda
66' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Tedic voor O. Darfalou PEC Zwolle
67' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Redan voor G. Kastaneer PEC Zwolle
67' Wissel PEC Zwolle Wissel S. V. Wermeskerken voor M. Saymak PEC Zwolle
71' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Redan PEC Zwolle
76' Wissel NAC Breda Wissel O. Velanas voor B. van Schuppen NAC Breda
76' Wissel NAC Breda Wissel R. Ligeon voor M. Rutten NAC Breda
84' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. de Rooij met assist van O. Velanas NAC Breda 2-1
87' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Adzic voor S. Voet PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle
Opstellingen NAC Breda - PEC Zwolle
De opstellingen van NAC Breda en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
21 Moreno Rutten V
4 Moïse Adilehou V
20 Dion Malone V
17 Danny Bakker V
33 Thom Haye M
29 Sabir Agougil M
7 Kaj de Rooij M
35 Boris van Schuppen M
28 Vieri Kotzebue M
9 Naoufal Bannis A
Formatie 3-4-1-2
Coach Dick Schreuder
Voorbeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle

NAC Breda en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 20 september 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 1
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
NAC Breda - PEC Zwolle Opstelling NAC Breda Opstelling PEC Zwolle Live NAC Breda - PEC Zwolle Live NAC Breda - PEC Zwolle kijken NAC Breda - PEC Zwolle kijken Live NAC Breda - PEC Zwolle stream NAC Breda - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle Uitslag NAC Breda - PEC Zwolle Statistieken NAC Breda - PEC Zwolle KNVB Beker 2021/2022 NAC Breda - PEC Zwolle wedden NAC Breda - PEC Zwolle gokken NAC Breda - PEC Zwolle Unibet