In de KNVB Beker neemt PSV het donderdag 20 januari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Telstar (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen PSV en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door O. Aktas, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. PSV kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bruma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette J. Veerman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Dieperink, waardoor PSV een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSV - Telstar
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
151
105
Gevaarlijke aanvallen
102
52
Passes
505
382
Overtredingen
7
7
Buitenspel
2
1
Corners
6
6
Wissels
5
4
LIVE PSV - Telstar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Telstar Doelpunt O. Aktas met assist van S. van Doorm Telstar 0-1
32' Doelpunt PSV Doelpunt Bruma met assist van J. Veerman PSV 1-1
46' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor F. Fofana PSV
46' Wissel PSV Wissel R. Doan voor Bruma PSV
61' Doelpunt PSV Doelpunt J. Veerman met assist van P. Mwene PSV 2-1
65' Wissel PSV Wissel E. Zahavi voor Y. Vertessen PSV
65' Wissel PSV Wissel M. Romero voor M. Gotze PSV
68' Wissel Telstar Wissel R. Vlijter voor C. Dijkstra Telstar
77' Wissel Telstar Wissel Giovanni voor G. van Velzen Telstar
78' Wissel Telstar Wissel S. Akoy voor Y. Zakir Telstar
81' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor O. Kokcu Telstar
90' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor J. Veerman PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Telstar
Opstellingen PSV - Telstar
De opstellingen van PSV en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Andries Jonker
Voorbeschouwing PSV - Telstar

PSV en Telstar spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Telstar in de KNVB Beker vond plaats op 25 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 1
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - Telstar Opstelling PSV Opstelling Telstar Live PSV - Telstar Live PSV - Telstar kijken PSV - Telstar kijken Live PSV - Telstar stream PSV - Telstar Fox Sports Nabeschouwing PSV - Telstar Uitslag PSV - Telstar Statistieken PSV - Telstar KNVB Beker 2021/2022 PSV - Telstar wedden PSV - Telstar gokken PSV - Telstar Unibet