Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 19:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Leganés het zaterdag 20 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Leganés en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 64e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Krstičić. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Leganés dat via Timor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Leganés - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Raúl García Deportivo Alavés
46' Wissel Leganés Wissel M. Mantovani voor Pablo Ínsua Leganés
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel Edgar Méndez voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
64' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt N. Krstičić met assist van Z. Feddal Deportivo Alavés
70' Wissel Leganés Wissel Luciano voor A. Szymanowski Leganés
73' Wissel Leganés Wissel Bueno voor Gabriel Leganés
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Katai voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Torres voor N. Krstičić Deportivo Alavés
89' Doelpunt Leganés Doelpunt Timor met assist van Luciano Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Deportivo Alavés
Opstellingen Leganés - Deportivo Alavés
De opstellingen van Leganés en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Deportivo Alavés

Leganés en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.