Nabeschouwing Málaga - Real Madrid (0-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Málaga het zondag 21 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Real Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Real Madrid dat via K. Benzema dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Málaga - Real Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Isco Real Madrid
55' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van R. Varane Real Madrid
56' Gele kaart Málaga Gele kaart voor C. Kameni Málaga
57' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jony Málaga
60' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor Keko Málaga
66' Wissel Real Madrid Wissel J. Rodríguez voor Isco Real Madrid
66' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor Casemiro Real Madrid
69' Wissel Málaga Wissel Charles voor Sandro Ramírez Málaga
72' Wissel Málaga Wissel Duda voor Jony Málaga
73' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Morata voor K. Benzema Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Real Madrid
Opstellingen Málaga - Real Madrid
De opstellingen van Málaga en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Real Madrid

Málaga en Real Madrid treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Málaga. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.