Nabeschouwing Sevilla - Osasuna (5-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zaterdag 20 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Osasuna (5-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Vitolo. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Sevilla dat via F. Vázquez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande. S. Jovetić dacht na 35 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Sevilla via F. Vázquez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Sevilla via Vitolo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

LIVE Sevilla - Osasuna 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo Sevilla
20' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Sergio Escudero Sevilla
29' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Jovetić Sevilla
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Jovetić met assist van Vitolo Sevilla
56' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
60' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Mariano Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel Ganso voor F. Vázquez Sevilla
61' Wissel Osasuna Wissel Fuentes voor Kenan Osasuna
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor S. Jovetić Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Kranevitter Sevilla
67' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor Roberto Torres Osasuna
74' Wissel Osasuna Wissel Kike Barja voor Carlos Clerc Osasuna
80' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo met assist van W. Ben Yedder Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor M. Krohn-Dehli Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Osasuna
Opstellingen Sevilla - Osasuna
De opstellingen van Sevilla en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Osasuna

Sevilla en Osasuna treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Osasuna in de Primera División vond plaats op 22 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.