Nabeschouwing Elche - Getafe (3-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 17:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zondag 22 mei 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Getafe (3-1)

Het Primera División duel tussen Elche en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door E. Unal, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. Elche kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Olaza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Kike zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Elche vergroot nadat Kike de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Elche.

LIVE Elche - Getafe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Getafe Doelpunt E. Unal met assist van J. Jankto Getafe 0-1
36' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Mitrovic Getafe
37' Doelpunt Elche Doelpunt L. Olaza Elche 1-1
51' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Bigas Elche
60' Wissel Getafe Wissel G. Villar voor C. Alena Getafe
60' Wissel Elche Wissel Fidel voor P. Milla Elche
60' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor G. Carrillo Elche
62' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Gumbau Elche
69' Wissel Elche Wissel Kike voor J. Pastore Elche
70' Wissel Elche Wissel R. Guti voor G. Gumbau Elche
74' Wissel Getafe Wissel N. Maksimovic voor B. Mayoral Getafe
75' Wissel Getafe Wissel S. Ramirez voor O. Rodriguez Getafe
77' Wissel Elche Wissel Josan voor Tete Morente Elche
82' Wissel Getafe Wissel O. Yokuslu voor J. Iglesias Getafe
83' Wissel Getafe Wissel D. Suarez voor J. Jankto Getafe
84' Doelpunt Elche Doelpunt Kike met assist van Josan Elche 2-1
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
92' Doelpunt Elche Doelpunt Kike met assist van Fidel Elche 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Getafe
Opstellingen Elche - Getafe
De opstellingen van Elche en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Getafe

Elche en Getafe treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Getafe in de Primera División vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Elche als Getafe wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Elche 2
Winst Getafe 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 15e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 14e plaats.