Nabeschouwing Portsmouth - Cheltenham Town (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het dinsdag 2 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Cheltenham Town (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Portsmouth en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Freestone, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Portsmouth kwam na 32 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Hackett-Fairchild, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Portsmouth - Cheltenham Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt L. Freestone Cheltenham Town 0-1
32' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Hackett-Fairchild Portsmouth 1-1
49' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Hussey Cheltenham Town
56' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Horton voor M. Pollock Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Crowley voor E. Chapman Cheltenham Town
70' Wissel Portsmouth Wissel S. Williams voor L. Thompson Portsmouth
73' Wissel Portsmouth Wissel M. Azeez voor R. Hackett-Fairchild Portsmouth
76' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Joseph voor K. Vassell Cheltenham Town
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Williams Portsmouth
81' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Morrell Portsmouth
81' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor J. Marquis Portsmouth
90' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. Crowley Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Cheltenham Town
Opstellingen Portsmouth - Cheltenham Town
De opstellingen van Portsmouth en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.