Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion (5-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 1 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 1 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion (5-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 5-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Palmer, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bannan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Guedioura.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Niasse de 2-2 maakte voor Burton Albion. Sheffield Wednesday leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van C. Paterson: 3-2. In de 75e minuut was het M. Johnson van Sheffield Wednesday wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Sheffield Wednesday mocht B. Bannan in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Burton Albion 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Palmer met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 1-0
25' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor O. Niasse Burton Albion
28' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan Sheffield Wednesday 2-0
30' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Guedioura Burton Albion 2-1
53' Doelpunt Burton Albion Doelpunt O. Niasse met assist van W. Kokolo Burton Albion 2-2
60' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor S. Sow Sheffield Wednesday
67' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt C. Paterson met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 3-2
75' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Johnson Sheffield Wednesday 4-2
77' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
79' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor G. Yahyai Burton Albion
81' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Iorfa voor L. Gibson Sheffield Wednesday
85' Wissel Burton Albion Wissel C. Saydee voor O. Niasse Burton Albion
86' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor A. Guedioura Burton Albion
87' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan met assist van S. Hutchinson Sheffield Wednesday 5-2
90' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Brennan voor M. Luongo Sheffield Wednesday
93' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Burton Albion
Opstellingen Sheffield Wednesday - Burton Albion
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.