Voorbeschouwing Morecambe - Ipswich Town (0-0) || League One

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One neemt Morecambe het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Morecambe Gelijk Winst Ipswich Town
8x inzet 4.7x inzet 1.4x inzet
LIVE Morecambe - Ipswich Town 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Morecambe - Ipswich Town volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 22 minuten en 46 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Ipswich Town
Opstellingen Morecambe - Ipswich Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Morecambe - Ipswich Town

Morecambe en Ipswich Town treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Kirk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Morecambe en Ipswich Town in de League One vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Morecambe en Ipswich Town eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Morecambe 0
Winst Ipswich Town 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Morecambe op een 24e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Morecambe - Ipswich Town Opstelling Morecambe Opstelling Ipswich Town Live Morecambe - Ipswich Town Live Morecambe - Ipswich Town kijken Morecambe - Ipswich Town kijken Live Morecambe - Ipswich Town stream Morecambe - Ipswich Town Fox Sports Nabeschouwing Morecambe - Ipswich Town Uitslag Morecambe - Ipswich Town Statistieken Morecambe - Ipswich Town League One 2022/2023 Morecambe - Ipswich Town wedden Morecambe - Ipswich Town gokken Morecambe - Ipswich Town Unibet