Nabeschouwing Dijon - Saint-Étienne (0-1) || Ligue 1

Vrijdag 22 februari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Dijon het vrijdag 22 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Saint-Étienne (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 0-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door N. Subotić, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Saint-Étienne dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Saint-Étienne uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Dijon - Saint-Étienne
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
70
60
Gevaarlijke aanvallen
58
50
Passes
391
495
Overtredingen
13
7
Buitenspel
2
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Dijon - Saint-Étienne 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor Gabriel Silva Saint-Étienne
64' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt N. Subotić met assist van W. Khazri Saint-Étienne 0-1
70' Wissel Dijon Wissel S. Kaba voor Kwon Chang-Hoon Dijon
74' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor W. Saïd Dijon
76' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Saliba voor L. Diony Saint-Étienne
78' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor P. Polomat Saint-Étienne
81' Wissel Dijon Wissel V. Rosier voor F. Chafik Dijon
Opstellingen Dijon - Saint-Étienne
De opstellingen van Dijon en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Antoine Kombouare
Basiselftal Dijon
# Speler Pos.
16 Bobby Allain K
26 Fouad Chafik V
25 Senou Coulibaly V
18 Cédric Yamberé V
4 Naif Aguerd V
10 Naïm Sliti M
14 Jordan Marié M
8 Mehdi Abeid M
22 Chang-Hoon Kwon M
9 Wesley Saïd A
11 Júlio Tavares A
Formatie 3-4-1-2
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
4 William Saliba V
18 Arnaud Nordin M
33 Kenny Rocha Santos M
13 Makhtar Gueye A
27 Robert Berič A
32 Charels Nathan Abi A
Voorbeschouwing Dijon - Saint-Étienne

Dijon en Saint-Étienne treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dijon en Saint-Étienne elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Dijon 0
Winst Saint-Étienne 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 18e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dijon - Saint-Étienne Opstelling Dijon Opstelling Saint-Étienne Live Dijon - Saint-Étienne Live Dijon - Saint-Étienne kijken Dijon - Saint-Étienne kijken Live Dijon - Saint-Étienne stream Dijon - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Dijon - Saint-Étienne Uitslag Dijon - Saint-Étienne Statistieken Dijon - Saint-Étienne Ligue 1 2018/2019 Dijon - Saint-Étienne wedden Dijon - Saint-Étienne gokken Dijon - Saint-Étienne Unibet