Nabeschouwing Saint-Étienne - Nice (3-0) || Ligue 1

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Saint-Étienne het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-Ètienne.

Via de Saint-Étienne - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Nice (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Nice is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door R. Berič, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Saint-Étienne vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Berič op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Saint-Étienne, waarmee R. Hamouma zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor Saint-Étienne dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Nice
Goals
3
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
9
19
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
80
113
Gevaarlijke aanvallen
25
55
Passes
259
509
Overtredingen
17
14
Buitenspel
0
1
Corners
2
9
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Nice 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Fofana voor P. Polomat Saint-Étienne
25' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van Y. Salibur Saint-Étienne 1-0
62' Gele kaart Nice Gele kaart voor R. Coly Nice
65' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van R. Hamouma Saint-Étienne 2-0
66' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor I. Ganago Nice
66' Wissel Saint-Étienne Wissel V. Vada voor Y. Salibur Saint-Étienne
73' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Lees Melou Nice
74' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor A. Tameze Nice
79' Wissel Nice Wissel M. Le Bihan voor A. Pelmard Nice
81' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van A. Nordin Saint-Étienne 3-0
83' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Ghezali voor R. Hamouma Saint-Étienne
86' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Le Bihan Nice
Opstellingen Saint-Étienne - Nice
De opstellingen van Saint-Étienne en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
23 Valentín Vada M
32 Wesley Fofana M
33 Bilal Benkhedim M
13 Makhtar Gueye A
34 Charels Nathan Abi A
31 Lamine Ghezali A
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Nice

Saint-Étienne en Nice treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst Nice 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 4e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Nice Opstelling Saint-Étienne Opstelling Nice Live Saint-Étienne - Nice Live Saint-Étienne - Nice kijken Saint-Étienne - Nice kijken Live Saint-Étienne - Nice stream Saint-Étienne - Nice Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Nice Uitslag Saint-Étienne - Nice Statistieken Saint-Étienne - Nice Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Nice wedden Saint-Étienne - Nice gokken Saint-Étienne - Nice Unibet