Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Marseille (2-1) || Ligue 1

Woensdag 16 januari 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Saint-Étienne het woensdag 16 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-Ètienne.

Via de Saint-Étienne - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Marseille (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Olympique Marseille is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Strootman, waarmee Olympique Marseille met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Khazri in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Saint-Étienne weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 88e minuut zette W. Khazri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Saint-Étienne de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor Saint-Étienne dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Olympique Marseille
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
119
108
Gevaarlijke aanvallen
56
39
Passes
466
403
Overtredingen
13
14
Buitenspel
1
0
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Olympique Marseille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt K. Strootman met assist van F. Thauvin Olympique Marseille 0-1
59' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 1-1
64' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor L. Diony Saint-Étienne
75' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Salibur voor Gabriel Silva Saint-Étienne
85' Wissel Olympique Marseille Wissel C. NJie voor L. Ocampos Olympique Marseille
88' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri Saint-Étienne 2-1
90' Wissel Saint-Étienne Wissel P. Polomat voor W. Khazri Saint-Étienne
90' Wissel Olympique Marseille Wissel V. Germain voor M. Sanson Olympique Marseille
90' Wissel Olympique Marseille Wissel N. Radonjić voor Luiz Gustavo Olympique Marseille
Opstellingen Saint-Étienne - Olympique Marseille
De opstellingen van Saint-Étienne en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
3 Pierre-Yves Polomat V
4 William Saliba V
21 Romain Hamouma M
25 Assane Dioussé El Hadji M
19 Yannis Salibur M
27 Robert Berič A
Formatie 5-3-2
Coach Rudi Garcia
Wissels Olympique Marseille
# Speler Pos.
16 Yohann Pelé K
15 Duje Ćaleta-Car V
33 Abdallah Ali Mohamed V
10 Dimitri Payet M
28 Valère Germain A
14 Clinton Mua N'Jie A
7 Nemanja Radonjić A
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Olympique Marseille

Saint-Étienne en Olympique Marseille treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en Olympique Marseille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst Olympique Marseille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 4e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Olympique Marseille Opstelling Saint-Étienne Opstelling Olympique Marseille Live Saint-Étienne - Olympique Marseille Live Saint-Étienne - Olympique Marseille kijken Saint-Étienne - Olympique Marseille kijken Live Saint-Étienne - Olympique Marseille stream Saint-Étienne - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Olympique Marseille Uitslag Saint-Étienne - Olympique Marseille Statistieken Saint-Étienne - Olympique Marseille Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Olympique Marseille wedden Saint-Étienne - Olympique Marseille gokken Saint-Étienne - Olympique Marseille Unibet