Voorbeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-0) || Ligue 1

Zondag 17 februari 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Saint-Étienne het zondag 17 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-Ètienne.

Via de Saint-Étienne - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Saint-Étienne Gelijk Winst PSG
5.5x inzet 4.7x inzet 1.5x inzet
LIVE Saint-Étienne - PSG 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Saint-Étienne - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 11 uur, 5 minuten en 56 seconden.

Opstellingen Saint-Étienne - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Saint-Étienne - PSG

Saint-Étienne en PSG treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 4e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Saint-Étienne - PSG Opstelling Saint-Étienne Opstelling PSG Live Saint-Étienne - PSG Live Saint-Étienne - PSG kijken Saint-Étienne - PSG kijken Live Saint-Étienne - PSG stream Saint-Étienne - PSG Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG Uitslag Saint-Étienne - PSG Statistieken Saint-Étienne - PSG Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - PSG wedden Saint-Étienne - PSG gokken Saint-Étienne - PSG Unibet