Nabeschouwing Brest - Saint-Étienne (1-0) || Ligue 1

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Brest het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Saint-Étienne (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. R. Faivre maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brest vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Brest uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Brest - Saint-Étienne
Goals
1
0
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
88
164
Gevaarlijke aanvallen
47
37
Passes
342
633
Overtredingen
8
9
Buitenspel
1
0
Corners
1
3
Wissels
1
5
LIVE Brest - Saint-Étienne 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Douath Saint-Étienne
60' Gele kaart Brest Gele kaart voor R. Pierre-Gabriel Brest
64' Penalty Brest Penalty R. Faivre Brest 1-0
64' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Trauco Saint-Étienne
65' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor A. Moueffek Saint-Étienne
67' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Agoume Brest
73' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Krasso voor A. Aouchiche Saint-Étienne
73' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Macon voor L. Douath Saint-Étienne
78' Wissel Brest Wissel R. del Castillo voor J. Le Douaron Brest
82' Wissel Saint-Étienne Wissel I. Ramirez voor W. Khazri Saint-Étienne
82' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Lhery voor D. Bouanga Saint-Étienne
86' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor A. Nordin Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Saint-Étienne
Opstellingen Brest - Saint-Étienne
De opstellingen van Brest en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Brest - Saint-Étienne

Brest en Saint-Étienne treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brest. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brest als Saint-Étienne wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 4
Winst Saint-Étienne 4
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 12e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Brest - Saint-Étienne Opstelling Brest Opstelling Saint-Étienne Live Brest - Saint-Étienne Live Brest - Saint-Étienne kijken Brest - Saint-Étienne kijken Live Brest - Saint-Étienne stream Brest - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Brest - Saint-Étienne Uitslag Brest - Saint-Étienne Statistieken Brest - Saint-Étienne Ligue 1 2021/2022 Brest - Saint-Étienne wedden Brest - Saint-Étienne gokken Brest - Saint-Étienne Unibet