Nabeschouwing Lille - Nantes (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het zaterdag 27 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Nantes (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lille en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Yilmaz, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Nantes kwam na 24 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Blas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 78e minuut moest Nantes verder met een man minder nadat Fabio een rode kaart had gekregen. Het lukte Lille in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

LOSC Lille kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, die werd genomen door J. David. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lille - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt B. Yilmaz met assist van J. Bamba LOSC Lille 1-0
21' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Girotto Nantes
24' Doelpunt Nantes Doelpunt L. Blas Nantes 1-1
48' Gele kaart Nantes Gele kaart voor L. Blas Nantes
62' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Onana LOSC Lille
63' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor A. Onana LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor B. Yilmaz LOSC Lille
76' Wissel LOSC Lille Wissel T. Weah voor J. Ikone LOSC Lille
78' Rode kaart Nantes Rode kaart voor Fabio Nantes
80' Penalty gemist LOSC Lille Penalty gemist J. David LOSC Lille
81' Wissel Nantes Wissel D. Appiah voor M. Simon Nantes
86' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor J. Bamba LOSC Lille
87' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor W. Cyprien Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Nantes
Opstellingen Lille - Nantes
De opstellingen van Lille en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.