In de Ligue 1 neemt Reims het zaterdag 11 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Reims Gelijk Winst Saint-Étienne
2.2x inzet 3.2x inzet 3.45x inzet
LIVE Reims - Saint-Étienne 0-0

Vanaf zaterdag 11 december 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Reims - Saint-Étienne volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 21 uur, 35 minuten en 54 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Saint-Étienne
Opstellingen Reims - Saint-Étienne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reims - Saint-Étienne

Reims en Saint-Étienne treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Reims. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reims 2
Winst Saint-Étienne 6
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 14e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Reims - Saint-Étienne Opstelling Reims Opstelling Saint-Étienne Live Reims - Saint-Étienne Live Reims - Saint-Étienne kijken Reims - Saint-Étienne kijken Live Reims - Saint-Étienne stream Reims - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Reims - Saint-Étienne Uitslag Reims - Saint-Étienne Statistieken Reims - Saint-Étienne Ligue 1 2021/2022 Reims - Saint-Étienne wedden Reims - Saint-Étienne gokken Reims - Saint-Étienne Unibet