Nabeschouwing Lens - Toulouse (3-0) || Ligue 1 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Lens het vrijdag 28 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Toulouse (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door L. Openda, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lens opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het L. Openda die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lens. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Openda van Lens die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Lens dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lens - Toulouse 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Lens Wissel L. Openda voor W. Said Lens
56' Wissel Lens Wissel F. Sotoca voor J. Onana Lens
60' Doelpunt Lens Doelpunt L. Openda met assist van F. Sotoca Lens 1-0
67' Gele kaart Lens Gele kaart voor M. Haidara Lens
70' Wissel Lens Wissel A. Claude-Maurice voor D. Costa Lens
72' Wissel Toulouse Wissel V. Birmancevic voor F. Chaibi Toulouse
72' Wissel Toulouse Wissel A. Onaiwu voor T. Dallinga Toulouse
80' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor B. Dejaegere Toulouse
84' Wissel Lens Wissel S. Fortes voor J. Gradit Lens
84' Wissel Toulouse Wissel Y. Begraoui voor B. Dejaegere Toulouse
84' Wissel Lens Wissel I. Boura voor D. Machado Lens
86' Doelpunt Lens Doelpunt L. Openda met assist van A. Claude-Maurice Lens 2-0
91' Wissel Toulouse Wissel K. Keben voor M. Desler Toulouse
91' Doelpunt Lens Doelpunt L. Openda met assist van A. Claude-Maurice Lens 3-0
92' Gele kaart Lens Gele kaart voor L. Openda Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Toulouse
Opstellingen Lens - Toulouse
De opstellingen van Lens en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Philippe Montanier
Voorbeschouwing Lens - Toulouse

Lens en Toulouse treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 14 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Lens favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lens 5
Winst Toulouse 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 2e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 10e plaats.