Nabeschouwing Aberdeen - Dunfermline Athletic (3-0) || Schotse Premiership 2006/2007

Zaterdag 10 februari 2007 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2006/2007 neemt Aberdeen het zaterdag 10 februari 2007 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dunfermline Athletic.

Via de Aberdeen - Dunfermline Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Dunfermline Athletic (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en Dunfermline Athletic is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Dunfermline Athletic
Goals
3
0
LIVE Aberdeen - Dunfermline Athletic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Dunfermline Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Dunfermline Athletic
Opstellingen Aberdeen - Dunfermline Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aberdeen - Dunfermline Athletic

Aberdeen en Dunfermline Athletic treffen elkaar in de 17e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2006/2007.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Dunfermline Athletic in de Schotse Premiership vond plaats op 24 november 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Dunfermline Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 3
Winst Dunfermline Athletic 0
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
Aberdeen - Dunfermline Athletic Opstelling Aberdeen Opstelling Dunfermline Athletic Live Aberdeen - Dunfermline Athletic Live Aberdeen - Dunfermline Athletic kijken Aberdeen - Dunfermline Athletic kijken Live Aberdeen - Dunfermline Athletic stream Aberdeen - Dunfermline Athletic Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Dunfermline Athletic Uitslag Aberdeen - Dunfermline Athletic Statistieken Aberdeen - Dunfermline Athletic Schotse Premiership 2006/2007 Aberdeen - Dunfermline Athletic wedden Aberdeen - Dunfermline Athletic gokken Aberdeen - Dunfermline Athletic Unibet