Nabeschouwing Vitória Setúbal - Chaves (0-0) || Primeira Liga

Zondag 6 januari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het zondag 6 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Chaves (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Vitória Setúbal en Chaves gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Chaves kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Chaves
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
126
112
Gevaarlijke aanvallen
39
40
Passes
337
264
Overtredingen
21
17
Buitenspel
5
2
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Chaves 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor Perdigão Chaves
56' Wissel Vitória Setúbal Wissel J. Cádiz voor Éber Vitória Setúbal
64' Wissel Chaves Wissel Platiny voor R. Bressan Chaves
71' Wissel Vitória Setúbal Wissel Zequinha voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
76' Wissel Vitória Setúbal Wissel Nuno Valente voor Rúben Micael Vitória Setúbal
85' Wissel Chaves Wissel Luís Martins voor Djavan Ferreira Chaves
90' Gele kaart Chaves Gele kaart voor L. Singh Chaves
Opstellingen Vitória Setúbal - Chaves
De opstellingen van Vitória Setúbal en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Chaves

Vitória Setúbal en Chaves treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Chaves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 12e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Setúbal - Chaves Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Chaves Live Vitória Setúbal - Chaves Live Vitória Setúbal - Chaves kijken Vitória Setúbal - Chaves kijken Live Vitória Setúbal - Chaves stream Vitória Setúbal - Chaves Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Chaves Uitslag Vitória Setúbal - Chaves Statistieken Vitória Setúbal - Chaves Primeira Liga 2018/2019 Vitória Setúbal - Chaves wedden Vitória Setúbal - Chaves gokken Vitória Setúbal - Chaves Unibet