Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (1-0) || Primeira Liga

Zondag 7 april 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het zondag 7 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Manuel Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Cádiz, waarmee Vitória Setúbal met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Vitória Setúbal.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Marítimo
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
89
120
Gevaarlijke aanvallen
41
36
Passes
258
373
Overtredingen
20
20
Buitenspel
3
1
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Marítimo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor G. Makaridze Vitória Setúbal
37' Doelpunt Vitória Setúbal Doelpunt J. Cádiz met assist van Éber Vitória Setúbal 1-0
46' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Pedro Pelágio Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor L. Barrera Marítimo
60' Wissel Vitória Setúbal Wissel Zequinha voor Nuno Valente Vitória Setúbal
70' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor Semedo Vitória Setúbal
71' Wissel Vitória Setúbal Wissel Allef voor Hildeberto Pereira Vitória Setúbal
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Douglas Grolli Marítimo
80' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Pinho voor Douglas Grolli Marítimo
84' Wissel Vitória Setúbal Wissel Savio voor Rúben Micael Vitória Setúbal
Opstellingen Vitória Setúbal - Marítimo
De opstellingen van Vitória Setúbal en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo

Vitória Setúbal en Marítimo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Marítimo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 14e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Setúbal - Marítimo Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Marítimo Live Vitória Setúbal - Marítimo Live Vitória Setúbal - Marítimo kijken Vitória Setúbal - Marítimo kijken Live Vitória Setúbal - Marítimo stream Vitória Setúbal - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo Uitslag Vitória Setúbal - Marítimo Statistieken Vitória Setúbal - Marítimo Primeira Liga 2018/2019 Vitória Setúbal - Marítimo wedden Vitória Setúbal - Marítimo gokken Vitória Setúbal - Marítimo Unibet