Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (1-2) || Primeira Liga 2019/2020

Woensdag 29 januari 2020 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Moreirense het woensdag 29 januari 2020 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Trincao, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Fonte op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Moreirense de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Rosic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Moreirense kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 98e minuut werd J. Novais van Sporting Braga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Braga het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Mota, waardoor Sporting Braga dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Trincao met assist van B. Viana Sporting Braga 0-1
10' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fonte met assist van Trincao Sporting Braga 0-2
17' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
51' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
56' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Soares Moreirense
57' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor W. Eduardo Sporting Braga
65' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor L. Machado Moreirense
68' Wissel Sporting Braga Wissel D. M. Veiga Teixeira Carmo voor R. Silva Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel R. Horta voor Trincao Sporting Braga
71' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor D. M. Veiga Teixeira Carmo Sporting Braga
71' Doelpunt Moreirense Doelpunt L. Rosic met assist van S. Mane Moreirense 1-2
85' Wissel Sporting Braga Wissel Sequeira voor Murilo Sporting Braga
87' Wissel Moreirense Wissel Djavan voor N. Pedro Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel L. Henrique voor A. Soares Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Henrique Moreirense
98' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor J. Novais Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Sporting Braga
Opstellingen Moreirense - Sporting Braga
De opstellingen van Moreirense en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Sporting Braga

Moreirense en Sporting Braga treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 11 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 8 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Sporting Braga 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 14e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 6e plaats.