Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 11 januari 2020 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Meira zette Sporting CP op een 0-1 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Sporting CP via B. Fernandes op 0-2 kwam te staan. In de 63e minuut wist Vitória FC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Carlinhos.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat B. Fernandes de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

LIVE Vitória Setúbal - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor L. Phellype Sporting CP
26' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor L. Vilela Vitória FC
27' Eigen doelpunt Sporting CP Eigen doelpunt J. Meira Sporting CP 0-1
32' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Pires Vitória FC
34' Penalty Sporting CP Penalty B. Fernandes Sporting CP 0-2
63' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Carlinhos met assist van L. Vilela Vitória FC 1-2
67' Wissel Sporting CP Wissel R. Camacho voor L. Vietto Sporting CP
72' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
76' Wissel Sporting CP Wissel P. Mendes voor L. Phellype Sporting CP
77' Wissel Vitória FC Wissel B. Mansilla voor L. Vilela Vitória FC
77' Wissel Sporting CP Wissel Jese voor Y. Bolasie Sporting CP
81' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Camacho Sporting CP
82' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor E. Bessa Vitória FC
85' Wissel Vitória FC Wissel L. Chao voor Mathiola Vitória FC
94' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Fernandes met assist van R. Camacho Sporting CP 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Sporting CP
Opstellingen Vitória Setúbal - Sporting CP
De opstellingen van Vitória Setúbal en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP

Vitória Setúbal en Sporting CP treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 18 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 4
Winst Sporting CP 18
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 8e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.