Nabeschouwing Marítimo - Santa Clara (4-1) || Primeira Liga

Zaterdag 11 december 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het zaterdag 11 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Santa Clara (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 4-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Andrade zette Santa Clara op een 0-1 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van Joel in de 18e minuut zorgde er even later voor dat Marítimo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 38e minuut zette Henrique zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Marítimo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Marítimo vergroot nadat M. Costa de 3-1 wist te scoren. In de 69e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Marítimo speler R. Guitane.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio José Costa Veríssimo en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Marítimo.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Santa Clara
Goals
4
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
99
81
Gevaarlijke aanvallen
40
24
Passes
423
406
Overtredingen
14
15
Buitenspel
1
2
Corners
4
2
Wissels
6
6
LIVE Marítimo - Santa Clara 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Eigen doelpunt Santa Clara Eigen doelpunt L. Andrade Santa Clara 0-1
18' Penalty Marítimo Penalty Joel Marítimo 1-1
38' Doelpunt Marítimo Doelpunt Henrique met assist van S. Beltrame Marítimo 2-1
48' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
50' Wissel Marítimo Wissel A. Vidigal voor Henrique Marítimo
60' Doelpunt Marítimo Doelpunt M. Costa met assist van S. Beltrame Marítimo 3-1
63' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Joel Marítimo
63' Wissel Marítimo Wissel I. Rossi voor D. Mendes Marítimo
64' Wissel Santa Clara Wissel H. Keyta voor R. Costa Santa Clara
66' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Andrade Marítimo
68' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mansur Santa Clara
69' Penalty Marítimo Penalty R. Guitane Marítimo 4-1
81' Wissel Santa Clara Wissel M. Bouldini voor Crysan Santa Clara
81' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor H. Morita Santa Clara
82' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor E. Costa Marítimo
82' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor R. Guitane Marítimo
89' Wissel Santa Clara Wissel A. Carvalho voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
89' Wissel Santa Clara Wissel P. Sagna voor R. Ramos Santa Clara
91' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Santa Clara
Opstellingen Marítimo - Santa Clara
De opstellingen van Marítimo en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Santa Clara

Marítimo en Santa Clara treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 8 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 3
Winst Santa Clara 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 12e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marítimo - Santa Clara Opstelling Marítimo Opstelling Santa Clara Live Marítimo - Santa Clara Live Marítimo - Santa Clara kijken Marítimo - Santa Clara kijken Live Marítimo - Santa Clara stream Marítimo - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Santa Clara Uitslag Marítimo - Santa Clara Statistieken Marítimo - Santa Clara Primeira Liga 2021/2022 Marítimo - Santa Clara wedden Marítimo - Santa Clara gokken Marítimo - Santa Clara Unibet