Nabeschouwing Atlético Madrid - Levante (0-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 16 februari 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het woensdag 16 februari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Levante (0-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Levante is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door G. Melero, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Levante dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Levante uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Atlético Madrid - Levante 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. De Paul Atlético Madrid
54' Doelpunt Levante Doelpunt G. Melero met assist van J. de Frutos Levante 0-1
62' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor E. Bardhi Levante
64' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor R. De Paul Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor Koke Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor M. Cunha Atlético Madrid
68' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor J. de Frutos Levante
68' Wissel Levante Wissel J. L. Morales voor R. Marti Levante
70' Gele kaart Levante Gele kaart voor Pepelu Levante
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor D. Gomez Levante
78' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor R. Mandava Atlético Madrid
78' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor T. Lemar Atlético Madrid
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
85' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
89' Wissel Levante Wissel Coke voor G. Melero Levante
89' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor Pepelu Levante
96' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
97' Gele kaart Levante Gele kaart voor Son Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Levante
Opstellingen Atlético Madrid - Levante
De opstellingen van Atlético Madrid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Levante

Atlético Madrid en Levante treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Levante in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Levante slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 15
Winst Levante 5
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 20e plaats.