Nabeschouwing Cádiz - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zaterdag 12 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Celta de Vigo (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Cádiz en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Celta de Vigo kreeg in de 84e minuut een strafschop toegekend, die door S. Mina werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Cádiz en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Cádiz, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Cádiz - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Cervi Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor F. Cervi Celta de Vigo
52' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
64' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor O. Idrissi Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel A. Perea voor C. Lozano Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor S. Sanchez Cádiz
76' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor D. Suarez Celta de Vigo
77' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor I. Aspas Celta de Vigo
80' Wissel Cádiz Wissel J. Jonsson voor T. Alarcon Cádiz
82' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Ledesma Cádiz
84' Penalty gemist Celta de Vigo Penalty gemist S. Mina Celta de Vigo
88' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Jonsson Cádiz
94' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Celta de Vigo
Opstellingen Cádiz - Celta de Vigo
De opstellingen van Cádiz en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Celta de Vigo

Cádiz en Celta de Vigo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cádiz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 1
Winst Celta de Vigo 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 18e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 10e plaats.