Nabeschouwing Elche - Deportivo Alavés (3-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 14:00 uur



In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zaterdag 5 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Deportivo Alavés (3-1)

Het Primera División duel tussen Elche en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 3-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Joselu, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Elche kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Milla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette P. Milla zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Elche vergroot nadat Fidel de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Elche.

Wedstrijdstatistieken Elche - Deportivo Alavés
Goals
3
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
82
92
Gevaarlijke aanvallen
40
47
Passes
376
253
Overtredingen
15
11
Buitenspel
3
2
Corners
7
3
Wissels
4
5
LIVE Elche - Deportivo Alavés 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van L. Rioja Deportivo Alavés 0-1
46' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla Elche 1-1
54' Wissel Deportivo Alavés Wissel N. Tenaglia voor M. Aguirregabiria Deportivo Alavés
54' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Vallejo voor Joselu Deportivo Alavés
58' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van J. Mojica Elche 2-1
67' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
73' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor P. Milla Elche
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor M. de la Fuente Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor Jason Deportivo Alavés
84' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor G. Verdu Elche
86' Doelpunt Elche Doelpunt Fidel met assist van L. Boye Elche 3-1
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor G. Escalante Deportivo Alavés
91' Wissel Elche Wissel Josan voor L. Boye Elche
91' Wissel Elche Wissel R. Guti voor Tete Morente Elche
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Deportivo Alavés
Opstellingen Elche - Deportivo Alavés
De opstellingen van Elche en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Deportivo Alavés

Elche en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 26 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 2 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Elche. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 1
Winst Deportivo Alavés 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 16e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Elche - Deportivo Alavés Opstelling Elche Opstelling Deportivo Alavés Live Elche - Deportivo Alavés Live Elche - Deportivo Alavés kijken Elche - Deportivo Alavés kijken Live Elche - Deportivo Alavés stream Elche - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Elche - Deportivo Alavés Uitslag Elche - Deportivo Alavés Statistieken Elche - Deportivo Alavés Primera División 2021/2022 Elche - Deportivo Alavés wedden Elche - Deportivo Alavés gokken Elche - Deportivo Alavés Unibet