Nabeschouwing Elche - Espanyol (2-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zaterdag 23 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Espanyol (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Elche en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Boye, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Espanyol kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Morlanes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette R. de Tomas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Espanyol de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Benedetto de 2-2 maakte voor Elche. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Elche - Espanyol 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye Elche 1-0
34' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
46' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor Wu Lei Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel M. Morlanes voor D. Lopez Espanyol
51' Doelpunt Espanyol Doelpunt M. Morlanes met assist van R. de Tomas Espanyol 1-1
52' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. de Tomas met assist van A. Pedrosa Espanyol 1-2
63' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor L. Perez Elche
63' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor O. Mascarell Elche
64' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor J. Pastore Elche
67' Wissel Espanyol Wissel Y. Herrera voor S. Darder Espanyol
74' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor O. Melendo Espanyol
82' Wissel Espanyol Wissel F. Merida voor O. Gil Espanyol
82' Wissel Elche Wissel P. Milla voor A. Barragan Elche
83' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor R. Guti Elche
84' Doelpunt Elche Doelpunt D. Benedetto Elche 2-2
86' Gele kaart Elche Gele kaart voor H. Palacios Elche
94' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Bigas Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Espanyol
Opstellingen Elche - Espanyol
De opstellingen van Elche en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Espanyol

Elche en Espanyol treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Espanyol in de Primera División vond plaats op 6 april 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Elche favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Elche 2
Winst Espanyol 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 14e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 11e plaats.