Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Valencia het zondag 6 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Valencia en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Sociedad, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Real Sociedad kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José María Sánchez Martínez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Valencia - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Mosquera Valencia
31' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Zubimendi Real Sociedad
37' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Moriba Valencia
46' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor C. Mosquera Valencia
50' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor I. Zubeldia Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel A. Elustondo voor I. Zubeldia Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor A. Sorloth Real Sociedad
70' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor I. Moriba Valencia
70' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor E. Comert Valencia
73' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Portu Real Sociedad
73' Wissel Real Sociedad Wissel D. Silva voor Rafinha Real Sociedad
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
80' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor Y. Musah Valencia
81' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor M. Gomez Valencia
89' Gele kaart Valencia Gele kaart voor U. Racic Valencia
92' Wissel Real Sociedad Wissel J. Zaldua voor A. Gorosabel Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Real Sociedad
Opstellingen Valencia - Real Sociedad
De opstellingen van Valencia en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Real Sociedad

Valencia en Real Sociedad treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 11 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Valencia. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 10
Winst Real Sociedad 11
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 11e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.