Nabeschouwing Cádiz - Almería (1-1) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 30 december 2022 - 19:15 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Cádiz het vrijdag 30 december 2022 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Almería (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Cádiz en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Almería
Goals
1
1
LIVE Cádiz - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Almería
Opstellingen Cádiz - Almería

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cádiz - Almería

Cádiz en Almería treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cádiz en Almería elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 0
Winst Almería 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Almería terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cádiz - Almería Opstelling Cádiz Opstelling Almería Live Cádiz - Almería Live Cádiz - Almería kijken Cádiz - Almería kijken Live Cádiz - Almería stream Cádiz - Almería Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Almería Uitslag Cádiz - Almería Statistieken Cádiz - Almería Primera División 2022/2023 Cádiz - Almería wedden Cádiz - Almería gokken Cádiz - Almería Unibet