Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (3-0) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 2 september 2022 - 21:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Celta de Vigo het vrijdag 2 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (3-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door I. Aspas, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Rodriguez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee I. Aspas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana, waardoor Celta de Vigo dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Cádiz
Goals
3
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
100
111
Gevaarlijke aanvallen
31
39
Passes
531
383
Overtredingen
13
23
Buitenspel
4
1
Corners
2
2
Wissels
5
5
LIVE Celta de Vigo - Cádiz 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
46' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Veiga voor R. Tapia Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Larsen voor C. Perez Celta de Vigo
56' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van G. Veiga Celta de Vigo 1-0
62' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt O. Rodriguez met assist van J. Larsen Celta de Vigo 2-0
63' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor C. Lozano Cádiz
63' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor I. Alejo Cádiz
63' Wissel Cádiz Wissel T. Bongonda voor F. San Emeterio Cádiz
67' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor O. Rodriguez Celta de Vigo
74' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor B. Ocampo Cádiz
74' Wissel Cádiz Wissel A. Gimenez voor A. Blanco Cádiz
75' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van F. Cervi Celta de Vigo 3-0
78' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Larsen Celta de Vigo
83' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Mingueza voor H. Mallo Celta de Vigo
83' Wissel Celta de Vigo Wissel L. de la Torre voor F. Beltran Celta de Vigo
91' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Zaldua Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Cádiz
Opstellingen Celta de Vigo - Cádiz
De opstellingen van Celta de Vigo en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Cádiz

Celta de Vigo en Cádiz treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Cádiz in de Primera División vond plaats op 12 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 2
Winst Cádiz 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 12e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Cádiz Opstelling Celta de Vigo Opstelling Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz kijken Celta de Vigo - Cádiz kijken Live Celta de Vigo - Cádiz stream Celta de Vigo - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz Uitslag Celta de Vigo - Cádiz Statistieken Celta de Vigo - Cádiz Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Cádiz wedden Celta de Vigo - Cádiz gokken Celta de Vigo - Cádiz Unibet