Voorbeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (0-0) || Primera División

Zondag 4 september 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 4 september 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Cádiz 0-0

Vanaf zondag 4 september 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Cádiz volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 7 dagen, 16 uur, 38 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Cádiz
Opstellingen Celta de Vigo - Cádiz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Cádiz

Celta de Vigo en Cádiz treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Cádiz in de Primera División vond plaats op 12 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 2
Winst Cádiz 1
Gelijkspel 3
Totaal 6
Tags
Celta de Vigo - Cádiz Opstelling Celta de Vigo Opstelling Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz kijken Celta de Vigo - Cádiz kijken Live Celta de Vigo - Cádiz stream Celta de Vigo - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz Uitslag Celta de Vigo - Cádiz Statistieken Celta de Vigo - Cádiz Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Cádiz wedden Celta de Vigo - Cádiz gokken Celta de Vigo - Cádiz Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .