Voorbeschouwing Celta de Vigo - Getafe (0-0) || Primera División

Zondag 23 oktober 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 23 oktober 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Getafe 0-0

Vanaf zondag 23 oktober 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Getafe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 19 dagen, 9 uur, 39 minuten en 47 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Getafe
Opstellingen Celta de Vigo - Getafe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Getafe

Celta de Vigo en Getafe treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Getafe in de Primera División vond plaats op 20 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 8 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Celta de Vigo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 7
Winst Getafe 8
Gelijkspel 7
Totaal 22
Tags
Celta de Vigo - Getafe Opstelling Celta de Vigo Opstelling Getafe Live Celta de Vigo - Getafe Live Celta de Vigo - Getafe kijken Celta de Vigo - Getafe kijken Live Celta de Vigo - Getafe stream Celta de Vigo - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Getafe Uitslag Celta de Vigo - Getafe Statistieken Celta de Vigo - Getafe Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Getafe wedden Celta de Vigo - Getafe gokken Celta de Vigo - Getafe Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .