Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (2-3) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Getafe het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (2-3)

Het Primera División duel tussen Getafe en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. S. Leon maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Valladolid vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Getafe kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Mayoral, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette D. Suarez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Getafe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 37 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Leon de 2-2 maakte voor Real Valladolid. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Real Valladolid dat in de 49e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat O. Plano de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 73 minuten was het E. Unal van Getafe de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro Muñíz Ruiz en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Real Valladolid.

LIVE Getafe - Real Valladolid 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor K. Perez Real Valladolid
14' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Fernandez Real Valladolid
18' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
20' Penalty Real Valladolid Penalty S. Leon Real Valladolid 0-1
29' Doelpunt Getafe Doelpunt B. Mayoral met assist van M. Arambarri Getafe 1-1
31' Doelpunt Getafe Doelpunt D. Suarez met assist van D. Duarte Getafe 2-1
33' Wissel Real Valladolid Wissel J. El Yamiq voor J. Fernandez Real Valladolid
37' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Leon met assist van K. Perez Real Valladolid 2-2
46' Wissel Real Valladolid Wissel Z. Feddal voor J. El Yamiq Real Valladolid
46' Wissel Getafe Wissel J. Seoane voor A. Algobia Getafe
49' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt O. Plano met assist van S. Leon Real Valladolid 2-3
63' Wissel Getafe Wissel Munir El Haddadi voor M. Arambarri Getafe
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Soria Getafe
72' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor A. Aguado Real Valladolid
73' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor S. Weissman Real Valladolid
73' Penalty gemist Getafe Penalty gemist E. Unal Getafe
75' Wissel Getafe Wissel J. Latasa voor J. Iglesias Getafe
78' Wissel Real Valladolid Wissel I. Sanchez voor O. Plano Real Valladolid
78' Wissel Real Valladolid Wissel S. Weissman voor S. Leon Real Valladolid
82' Wissel Getafe Wissel S. Mitrovic voor J. Seoane Getafe
86' Wissel Real Valladolid Wissel M. Malsa voor R. Mesa Real Valladolid
94' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Masip Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Valladolid
Opstellingen Getafe - Real Valladolid
De opstellingen van Getafe en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Valladolid

Getafe en Real Valladolid treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Real Valladolid favoriet. 6 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Getafe. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 4
Winst Real Valladolid 6
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 14e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 18e plaats.