Nabeschouwing Rayo Vallecano - Getafe (0-0) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 21:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Rayo Vallecano het vrijdag 14 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Getafe (0-0)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rayo Vallecano dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Getafe
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
175
77
Gevaarlijke aanvallen
56
19
Passes
583
323
Overtredingen
13
17
Buitenspel
6
0
Corners
4
1
Wissels
5
4
LIVE Rayo Vallecano - Getafe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Angileri Getafe
42' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Mitrovic Getafe
59' Wissel Getafe Wissel A. Algobia voor F. Angileri Getafe
59' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor N. Maksimovic Getafe
68' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Chavarria voor A. Garcia Rayo Vallecano
68' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Falcao voor S. Camello Rayo Vallecano
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel U. Lopez voor S. Comesana Rayo Vallecano
72' Wissel Getafe Wissel Portu voor B. Mayoral Getafe
81' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Catena Rayo Vallecano
83' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Algobia Getafe
85' Wissel Rayo Vallecano Wissel J. Pozo voor I. Palazon Rayo Vallecano
85' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor O. Trejo Rayo Vallecano
85' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Bebe Rayo Vallecano
90' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor E. Unal Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Getafe
Opstellingen Rayo Vallecano - Getafe
De opstellingen van Rayo Vallecano en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Getafe

Rayo Vallecano en Getafe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Getafe in de Primera División vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rayo Vallecano favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 9
Winst Getafe 3
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 10e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rayo Vallecano - Getafe Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Getafe Live Rayo Vallecano - Getafe Live Rayo Vallecano - Getafe kijken Rayo Vallecano - Getafe kijken Live Rayo Vallecano - Getafe stream Rayo Vallecano - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Getafe Uitslag Rayo Vallecano - Getafe Statistieken Rayo Vallecano - Getafe Primera División 2022/2023 Rayo Vallecano - Getafe wedden Rayo Vallecano - Getafe gokken Rayo Vallecano - Getafe Unibet