Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (0-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Sevilla het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Llorente, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Morata op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Sevilla - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Isco Sevilla
28' Wissel Sevilla Wissel A. Telles voor K. Rekik Sevilla
29' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Llorente met assist van Koke Atlético Madrid 0-1
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Delaney Sevilla
38' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Witsel Atlético Madrid
46' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor T. Delaney Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor K. Salas Sevilla
57' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata met assist van Matheus Cunha Atlético Madrid 0-2
61' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor A. Morata Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor S. Niguez Atlético Madrid
67' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor O. Torres Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor T. Nianzou Sevilla
72' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Corral voor Matheus Cunha Atlético Madrid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel G. Kondogbia voor Koke Atlético Madrid
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor N. Molina Atlético Madrid
93' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Atlético Madrid
Opstellingen Sevilla - Atlético Madrid
De opstellingen van Sevilla en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Atlético Madrid

Sevilla en Atlético Madrid treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Sevilla. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 9
Winst Atlético Madrid 13
Gelijkspel 12
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 16e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 7e plaats.