Nabeschouwing Valencia - Elche (2-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Valencia het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Elche (2-2)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Valencia en Elche geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. P. Milla maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Elche vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van E. Cavani in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Valencia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut zette E. Cavani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Milla de 2-2 maakte voor Elche.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Valencia - Elche 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Mamardashvili Valencia
29' Penalty Elche Penalty P. Milla Elche 0-1
29' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor P. Bigas Elche
36' Gele kaart Elche Gele kaart voor H. Palacios Elche
37' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Comert Valencia
39' Gele kaart Elche Gele kaart voor Josan Elche
41' Penalty Valencia Penalty E. Cavani Valencia 1-1
52' Doelpunt Valencia Doelpunt E. Cavani met assist van A. Almeida Valencia 2-1
46' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor E. Cavani Valencia
46' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor Josan Elche
46' Wissel Elche Wissel N. Mercau voor A. Collado Elche
65' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van C. Clerc Elche 2-2
67' Wissel Elche Wissel G. Verdu voor E. Roco Elche
69' Gele kaart Elche Gele kaart voor N. Mercau Elche
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Y. Musah Valencia
75' Wissel Valencia Wissel I. Moriba voor Y. Musah Valencia
78' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Milla Elche
79' Wissel Elche Wissel D. Quina voor P. Milla Elche
80' Wissel Valencia Wissel T. Lato voor A. Almeida Valencia
87' Wissel Valencia Wissel F. Perez voor J. Kluivert Valencia
87' Wissel Valencia Wissel J. Vazquez voor J. Gaya Valencia
88' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Badia Elche
96' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tete Morente Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Elche
Opstellingen Valencia - Elche
De opstellingen van Valencia en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Elche zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Elche

Valencia en Elche treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Elche in de Primera División vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Elche slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 6
Winst Elche 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 7e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 20e plaats.