Nabeschouwing Lokeren - SV Roeselare (3-0) || Jupiler Pro League 2007/2008

Zaterdag 10 mei 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2007/2008 neemt Lokeren het zaterdag 10 mei 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare.

Via de Lokeren - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - SV Roeselare (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en SV Roeselare is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Golan. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Lokeren dat via A. Camara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. MBayo dacht na 86 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - SV Roeselare
3
0
LIVE Lokeren - SV Roeselare 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Lokeren Doelpunt O. Golan Lokeren
85' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Camara Lokeren
86' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. MBayo Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - SV Roeselare
Opstellingen Lokeren - SV Roeselare

Voorbeschouwing Lokeren - SV Roeselare

Lokeren en SV Roeselare treffen elkaar in de 31e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en SV Roeselare in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is SV Roeselare favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lokeren. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.