Nabeschouwing Genk - KV Oostende (4-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zondag 13 maart 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Genk het zondag 13 maart 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Genk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - KV Oostende (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en KV Oostende is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Samatta. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Genk dat via L. Bailey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pozuelo dacht na 81 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Genk via I. de Camargo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist KV Oostende via S. Siani de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genk - KV Oostende
4
1
LIVE Genk - KV Oostende 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van L. Bailey Genk
39' Doelpunt Genk Doelpunt L. Bailey met assist van R. Malinovskiy Genk
60' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor Y. El Ghanassy KV Oostende
66' Wissel KV Oostende Wissel S. Siani voor M. Jonckheere KV Oostende
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Lukaku KV Oostende
74' Wissel Genk Wissel I. de Camargo voor M. Samatta Genk
78' Wissel KV Oostende Wissel N. Pedersen voor F. Berrier KV Oostende
81' Doelpunt Genk Doelpunt Pozuelo met assist van I. de Camargo Genk
81' Wissel Genk Wissel B. Kumordzi voor R. Malinovskiy Genk
85' Gele kaart Genk Gele kaart voor O. Ndidi Genk
87' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor O. Ndidi Genk
88' Doelpunt Genk Doelpunt I. de Camargo met assist van Pozuelo Genk
91' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Siani KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - KV Oostende
Opstellingen Genk - KV Oostende

Voorbeschouwing Genk - KV Oostende

Genk en KV Oostende treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Genk en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 2 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Genk. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.